Kernwaarden

KERNWAARDEN SURINAAMSE VOLKSCREDIETBANK

Kernwaarden zijn basisprincipes voor een onderneming.
Kernwaarden worden gezien als de grondvesten of te wel de ankers van een visie en zijn de grondbeginselen van hoe de onderneming zich wil profileren in de markt. De volgende kernwaarden belichamen de professionaliteit waar de Surinaamse Volkscredietbank voor staat. Deze leidende principes worden toegepast in de dagelijkse werkzaamheden van onze werknemers:

    Transparantie
In het kader van het vertrouwen naar alle stakeholders toe voeren wij een open, zichtbaar en voor belanghebbenden toegankelijk beleid.

    Discretie
Al onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij jegens elkaar en naar onze klanten toe alle belangen op een vertrouwelijke wijze behandelden

       Klantgerichtheid
Wij nemen ons voor een luisterend oor te hebben naar de wensen van alle klanten en streven ernaar de beste oplossing te bereiken voor zowel klant als bank.

    Kwaliteit
Wij streven ernaar de kwaliteit van onze diensten en producten steeds te verbeteren, teneinde tegemoet te komen aan de wensen van alle klanten.

    Deskundigheid
Continue training en opleiding van ons personeel ten einde op professionele wijze in te kunnen spelen op nieuwe situaties in de sector.

Hoofdkantoor

Waterkant 104
PO Box 1804 Paramaribo
Telefoon +597 472616
Telefax +597 473257
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.