'Second chance' - hypotheeklening

Uw woning of perceel wordt bedreigd met veiling door de geldschieter? U ziet door de bomen het bos niet? Ondanks uw redelijk goed inkomen heeft u geen goed overzicht van de leningen bij verschillende instanties? U bent toe aan herschikking van uw schuldenlasten?

Een van de doelstellingen bij de oprichting van de VCBBank is het tegengaan van de woekerrente die destijds welig tierde. Hoewel in de loop der jaren veel verbetering hierin is opgetreden, zijn er nog een aantal mensen die de kans wagen door de weg naar de bank te vermijden en te stappen naar geldschieters. De risico’s die daaraan verbonden zijn, zijn legio. Een ieder verdient een tweede kans in dit leven.

Tegen deze achtergrond biedt de VCBBank conform haar doelstelling de ‘Second chance’- hypotheeklening, waarmee wordt beoogd schulden, inclusief leningen bij geldschieters, van personen die door omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt over te nemen, dan wel te centraliseren tegen aangepaste voorwaarden en een actieve begeleiding van onze filiaalbeheerders en accountmanagers.

Belangstellenden dienen wel in staat te zijn, zij het met behulp van derden, om de lening tegen de geldende condities van de bank op een normale wijze terug te betalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers op het hoofdkantoor of één van onze filialen.

VCBBank
Waterkant 104
Afdeling Kredietverlening
Telefoon (597) 472616
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoofdkantoor

Waterkant 104
PO Box 1804 Paramaribo
Telefoon +597 472616
Telefax +597 473257
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.